top of page
Total pellets

TOTAL PELLETS PREMIUM

1 PALLET T/M 3 PALLETTEN: € 545/PALLET AAN HUIS GELEVERD
(1 PALLET = 975 KG)

Wenst u een bestelling te plaatsen, contacteer ons telefonisch.

Wij kunnen wel nog enkele alternatieven aanbieden. Contacteer ons voor meer info!

4 GOEDE REDENEN OM TE KIEZEN VOOR TOTAL PELLETS PREMIUM

1. TOPPRESTATIES

Analyses van een onafhankelijk laboratorium tonen aan dat de TOTAL Pellets Premium in vergelijking met de meeste andere merken op de markt beter presteren volgens de vereisten van de DIN plus en de EN plus certificaties.

Total Pellets Premium

2. GECERTIFICEERDE TRACEERBAARHEID

Om de aanhoudende kwaliteit van de TOTAL Pellets Premium te verzekeren tot op het moment dat u ze in uw ketel verbruikt, worden tal van controles uitgevoerd van productie tot levering.

3. EEN ZEKERE BEVOORRADING

TOTAL is partner van de grootste Belgische pelletproducent. Zo kan u ook in de strengste winters rekenen op de TOTAL Pellets Premium.

4. TOTAL ENGAGEERT ZICH MET ZIJN NAAM

U mag rekenen op de naam van een grote energiegroep die investeert in de ontwikkeling van bijkomende en hernieuwbare energie.

BEL ONS OM UW TOTAL PELLETS TE BESTELLEN!

PELLETS, DUURZAME ENERGIE ‘‘MADE IN BELGIUM’’

Pellets zijn houtkorrels, verkregen door het samenpersen van houtzaagsel en houtschaafsel. Pellets zijn dus 100% NATUURLIJK. TOTAL Pellets Premium worden in België gemaakt op basis van 100% NAALDHOUT uit onze Ardennen en omliggende bossen. De transportimpact op het milieu is dan ook uiterst klein.

De aangeplante bomen helpen het broeikaseffect te bestrijden omdat ze tijdens hun groei CO2 absorberen en daarmee de CO2 compenseren die bij de verbranding van de pellets vrijkomt. TOTAL Pellets Premium zijn ook 100 % HERNIEUWBAAR, want ze zijn PEFC- gecertificieerd (Pan European Forest Certification)

TOTAL PELLETS PREMIUM - PER ZAK

Om uw kachel of kleine pelletketel manueel aan te vullen. Per zak = 15 kg

 

Een plastic zak die zeer scheurbestendig is, 25 % minder materie bevat en de kwaliteit van de pellets vrijwaart. Vanuit onze depot in Wetteren leveren we onze Total pellets aan huis overal in Oost-Vlaanderen.

Pellets_15kg_droite_Belgique_HD.png

IN BULK

De ideale oplossing voor pelletketels met voorraadsilo. Via een vrachtwagenblazer van de nieuwste generatie met aangepaste blaassnelheid. Een door de Metrologie erkend weegsysteem aan boord. Stofaanzuiging tijdens het blazen van de pellets in de silo

Total Pellets
verwarmen met pellets

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO!

Bel ons om uw bestelling door te geven!

CONTACT

bottom of page