TOTAL PELLETS PREMIUM

Regio Wetteren Zottegem - Oosterzele - Herzele - Sint Lievens Houtem

Total Pellets

U kan maximum 3 palletten bestellen
omwille van een beperkte voorraad.

1 pallet tem 3 palletten: 545€/pallet
Wenst u een bestelling te plaatsen, contacteer ons telefonisch.

 

4 goede redenen om te kiezen voor TOTAL Pellets Premium

1. TOPPRESTATIES

Analyses van een onafhankelijk laboratorium tonen aan dat de TOTAL Pellets Premium in vergelijking met de meeste andere merken op de markt beter presteren volgens de vereisten van de DIN plus en de EN plus certificaties.

Total Pellets Premium

2. GECERTIFICEERDE TRACEERBAARHEID

Om de aanhoudende kwaliteit van de TOTAL Pellets Premium te verzekeren tot op het moment dat u ze in uw ketel verbruikt, worden tal van controles uitgevoerd van productie tot levering.

3. EEN ZEKERE BEVOORRADING

TOTAL is partner van de grootste Belgische pelletproducent. Zo kan u ook in de strengste winters rekenen op de TOTAL Pellets Premium.

4. TOTAL ENGAGEERT ZICH MET ZIJN NAAM

U mag rekenen op de naam van een grote energiegroep die investeert in de ontwikkeling van bijkomende en hernieuwbare energie.

Total Pellets Premium
press to zoom
1/1

Pellets, duurzame energie ‘‘MADE IN BELGIUM’’

Pellets zijn houtkorrels, verkregen door het samenpersen van houtzaagsel en houtschaafsel. Pellets zijn dus 100% NATUURLIJK. TOTAL Pellets Premium worden in België gemaakt op basis van 100% NAALDHOUT uit onze Ardennen en omliggende bossen. De transportimpact op het milieu is dan ook uiterst klein.

De aangeplante bomen helpen het broeikaseffect te bestrijden omdat ze tijdens hun groei CO2 absorberen en daarmee de CO2 compenseren die bij de verbranding van de pellets vrijkomt. TOTAL Pellets Premium zijn ook 100 % HERNIEUWBAAR, want ze zijn PEFC- gecertificieerd (Pan European Forest Certification)

PEFC
press to zoom
100% natuurlijk en naaldhout
press to zoom
Pellets made in Belgium
press to zoom
1/1

TOTAL Pellets Premium - Per zak

Om uw kachel of kleine pelletketel manueel aan te vullen. Per zak = 15 kg

 

Een plastic zak die zeer scheurbestendig is, 25 % minder materie bevat en de kwaliteit van de pellets vrijwaart. Vanuit onze depot in Wetteren leveren we onze Total pellets aan huis overal in Oost-Vlaanderen.

Total Pellets Premium kopen in Wetteren

IN BULK

De ideale oplossing voor pelletketels met voorraadsilo. Via een vrachtwagenblazer van de nieuwste generatie met aangepaste blaassnelheid. Een door de Metrologie erkend weegsysteem aan boord. Stofaanzuiging tijdens het blazen van de pellets in de silo

pellets