STOOKOLIE BESTELLEN​​

Star Oil - Van Hecke is uw partner voor de levering van stookolie in Wetteren - Oosterzele - Sint Lievens Houtem - Zottegem

Leverancier Total Mazout Ultra stookolie

Total Mazout Ultra is de referentie in verwarming met mazout. Dankzij onze eigen specifieke en exclusieve pakketten, kunnen wij u verschillende voordelen aanbieden.Total Mazout Ultra zorgt voor een betere verbranding. Dit veroorzaakt minder overschot. Een laag roet van 1mm op de wand van de ketel leidt immers tot meer consumptie van 4%.

Bij Total Mazout Ultra verbruikt u echter tot 7% minder. Zo draagt u bij tot het beschermen van het milieu, door de vermindering van de CO2-uitstoot. Door betere bescherming van de installatie kan u de warmte beter benutten. Total Mazout Ultra is stabieler dan een gewone mazout. De stookolie is beter bestand tegen oxidatie en blijft dus effectief langer. Ten slotte neutraliseren we de geur van mazout. Er zijn dus geen hardnekkige geuren bij het invullen tanks.

Total Mazout Ultra

Mazout kopen of bestellen?

Kortom, indien u op zoekt bent naar een specialist om mazout te kopen of bestellen in Oosterzele, Wetteren, Herzele, Sint-Lievens-Houtem & Zottegem, dan is Total Mazout Ultra het product dat u nodig heeft.

Voor meer informatie, contacteer dan Star Oil-Van Hecke in Wetteren.