BADGER PELLETS

Brandstof van hoge kwaliteit met een DIN Plus-certificaat bij Star Oil - Van Hecke in Wetteren.

BADGER pellets, 100% NATUURLIJKE HOUTBRANDSTOF

 

Deze pellets zijn terug voorradig & worden geleverd aan € 840/pallet = 975KG. Beperkt te bestellen met max 1 pallet te gelijk.

Onze eerste prioriteit: de kwaliteit van de pellet

De kwaliteit van het afgewerkte product is nauw verbonden met de kwaliteit en de stabiliteit van de grondstof. De Badger Pellets worden vervaardigd met zaagsel uit de zagerij (100%naaldbomen) en zonder schors. 

 

Er worden geen chemische producten of zware metalen toegevoegd. Dankzij de stabiliteit van de grondstof hebben de Badger Pellets een constante kwaliteit, die ideaal is voor de werking van uw boiler of uw kachel. De productielijn is ontworpen om brandstof van hoge kwaliteit voort te brengen. De opeenvolgende vermalingen van het zaagsel waarborgen een uniform vochtgehalte, dat gepaard gaat met een hogere duurzaamheidsgraad dan de DIN+ -standaard.

Teneinde hoge kwaliteit van de Badger Pellets te garanderen en om te voorkomen dat uw installatie verstopt raakt, wordt er meermaals gezeefd, met de bedoeling zoveel mogelijk deeltjes af te scheiden. De Badger Pellets worden zes maal per dag geanalyseerd door operatoren en door het Centrum voor Onderzoek en Ontwikkeling.

Badger Pellets gecertificeerd
Badger Pellets bestellen Wetteren