top of page
  • Star Oil

Zo maakt Total Mazout Ultra het verschil voor uw stookolieketel

Voor een rendabele stookolieketel


Vraagt u zich wel eens af hoe u uw stookolieketel optimaal kunt doen werken en welke mazoutsoort hiervoor de beste is? Dan moet u zeker deze blog even grondig doorlezen. Want Total Mazout Ultra is de ultieme oplossing voor een uiterst rendabele stookolieketel.Betere verbranding


Een stookolieketel die werkt op mazout die optimaal verbrandt, zal beter en vooral zuiniger functioneren. Om dat doel te bereiken, heeft Total de Total Mazout Ultra uitgerust met een extra verbrandingsverbeteraar. Die zorgt voor een betere verbranding, waardoor er ook merkelijk minder roetvorming zal optreden in uw ketel. Helemaal niet onbelangrijk, want wist u dat 1 millimeter roet al minstens 4 procent meer verbruik van uw stookolieketel veroorzaakt?


Minder onderhoudskosten


Een stookolieketel die minder roet bevat, zal ook minder vaak defect zijn en dus langer meegaan. Bovendien vergt de onderhoudsservice ook minder tijd, aangezien er veel minder reinigingswerk nodig zal zijn. Wie kiest voor Total Mazout Ultra mag ook rekenen op minder geurhinder, aangezien dit mazouttype beschikt over een speciale geurcomponent om geurhinder maximaal te beperken.


Overschakelen is makkelijk


Wilt u overschakelen naar Total Mazout Ultra? Dan kan dat meteen. Zelfs wanneer er nog een ander type mazout in uw tank zit. Meer nog, dit is zelfs voordelig voor de werking van uw stookolieketel. U hoeft zich dan ook helemaal geen zorgen te maken over de werking van uw stookolieketel en de diverse onderdelen. Die worden zeker niet aangetast door de aanwezigheid van Total Mazout Ultra.


Vraag informatie bij Star Oil - Van Hecke


Hebt u interesse om voortaan te kiezen voor Total Mazout Ultra? Dan kunt u daarvoor nu terecht bij Star Oil - Van Hecke. Onze medewerkers staan graag klaar voor u om al uw vragen over deze mazoutsoort te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op en schakel zorgeloos over.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page