top of page
  • Star Oil

Waarom stookolie een voordelige en zuinige keuze is

Bespaar op je energiefactuur en verwarm duurzamer met hernieuwbare energie 


Wist je dat stookolie een heleboel verrassende eigenschappen en voordelen heeft? Ten eerste is het uiterst zuinig, waardoor je minder verbruikt en dus minder betaalt op je energiefactuur. Bovendien kan je stookolie perfect combineren met hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen of warmtepompen, waardoor je nog duurzamer verwarmt.

  

Een ander voordeel van stookolie is de betrouwbaarheid. Je beheert namelijk je eigen voorraad en hebt vooraf een duidelijk zicht op alle kosten. Daarnaast kan je bestellen wanneer de mazoutprijs laag staat en hier zo je voordeel uit halen. Je kan grote hoeveelheden ineens bestellen en daar ook nog eens extra voordeel uit halen.

 

Het is belangrijk om geregeld de tankinhoud te controleren en ervoor te zorgen dat je niet op het allerlaatste nippertje stookolie moet bestellen. Zo heb je de tijd om de mazoutprijzen te onderzoeken en kan je de beste keuze maken voor jouw budget en verwarmingsbehoefte. 


Verwarmen met stookolie: een goede keuze!

Bij de keuze voor een leverancier is het belangrijk om goed op de kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid te letten. Kies niet enkel voor de laagste prijs, want stookolie van mindere kwaliteit verbrandt sneller en kan je installatie zelfs beschadigen. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de service die de leverancier biedt. Is deze bijvoorbeeld bereikbaar in het weekend of voor een spoedlevering? Kies een stookolieverdeler die je vertrouwt. 


Heb je een tank waar meer dan 2.000 liter stookolie in kan? Dan zijn mazoutleveringen vanaf die hoeveelheid goedkoper dan kleinere leveringen! Misschien kan je samen met je buren een grote bestelling plaatsen, als je zelf een kleinere tank hebt? 

   

Wil je een bestelling plaatsen of heb je meer informatie nodig? Contacteer dan nu Star Oil Van Hecke in Wetteren op het telefoonnummer 09 362 51 46 of via mail naar info@staroil.be


Bestel nu bij Star Oil Van Hecke in Wetteren en bespaar op je energiefactuur.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page