top of page
Olczyk Tartak pellets

OLCZYK TARTAK PELLETS VAN POLEN TOT BIJ U THUIS

OLCZYK PELLETS ZIJN VOORRADIG EN WORDEN GELEVERD AAN
€490/PALLET + €30 VOOR DE LEVERING
(1 PALLET = 70 x 15kg = 1050 KG)

OLCZYK TARTAK PELLETS, GEGARANDEERDE PREMIUMKWALITEIT

LEVERANCIER VAN GOEDKOPE EN MILIEUVRIENDELIJKE PELLETS

Gebruikmaken van Olczyk Tartak pellets is een interessante manier om uw woning te verwarmen. Met deze pellets, die we bij Star Oil - Van Hecke uit Wetteren met plezier in ons aanbod opnemen, geniet u van een gegarandeerde premiumkwaliteit voor uw verwarming. De pallets zijn volledig uit zaagsel van naaldhout gerecycleerd en staan garant voor een duurzame manier om uw woning te verwarmen. 

Met een percentage van 0,4% ligt het gehalte aan as na de verbranding lager dan de aanbevolen 0,7%. Dit betekent dat uw pelletkachel steeds schoon blijft en dat u weinig onderhoudswerk heeft. De as die vrijkomt, kunt u bovendien gebruiken om uw gazon te bemesten.

Olczyk Tartak
verwarmen met pellets

WENST U MEER INFO OVER OLCZYK TARTAK PELLETS?

Bel ons, wij helpen u graag verder!

OLCZYK TARTAK PELLETS ZIJN ENERGIEZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK

Olczyk Tartak pellets zijn volledig op basis van zaagsel geproduceerd. De pellets zijn bovendien vrij van bindmiddelen en schors. Hierdoor voldoen ze aan de hoogste vereisten op het vlak van milieu en energie. Om 1 ton pellets van Olczyk te produceren, gebruikt onze leverancier 6 m³ aan zaagsel. Heeft u thuis geen pelletkachel, maar wel een huisdier? Dan kunt u deze pellets gebruiken om uw huisdier in te laten ravotten en slapen.

STAR OIL - VAN HECKE UIT WETTEREN, LEVERANCIER VAN OLCZYK TARTAK PELLETS

Bij Star Oil - Van Hecke uit Wetteren leveren we Olczyk Tartak pellets bij u thuis in Wetteren, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem. Dit kan verpakt in grote zakken op een pallet of in bulk, waarbij u zelf voor de opslag zorgt.  Eén ding is zeker, dankzij deze goedkope en milieuvriendelijke oplossing heeft u het nooit koud. Bel daarom vandaag nog naar Star Oil - Van Hecke in Wetteren en vraag naar de mogelijkheden.

CONTACT

bottom of page